· 

De ultieme trouwgids! (helemaal gratis)

 

Acht weken quarantaine. Acht weken zijn we al verplicht geweest om in ons kot te zitten. Maar niemand zei dat je daarom stil moest zitten!

 

Ikzelf ben een bezige bij die nooit of te nimmer ‘niets’ kan doen. Dat draait meestal uit op bezig zijn met duizend en één dingen en een ellenlange to do-list. Door de huidige omstandigheden werd ik net als velen verplicht om het even rustiger aan te doen. Ik keerde terug uit de Franse Alpen, tal van foto- & video opdrachten werden geannuleerd of verplaatst en ik had plots zeeën van tijd. PANIEK! Dat was de eerste reflex. De tweede was al positiever.

 

Ik besefte dat deze drastische omslag broodnodig was. Niet alleen voor mij, maar voor duizenden mensen die op de rand van een burn-out staan. Je krijgt opeens de tijd en ruimte om stil te staan bij wat je echt wilt. Wat je de komende jaren wilt doen en waar je je op wilt focussen. Eens stil staan bij hoe je dagen er tot nu toe uitzagen en of je daar wel tevreden mee bent.

 

Nu, gelukkig ben ik daar grotendeels tevreden mee. Maar ben ik blij dat ik in alle rust eens kon nadenken over mijn doelen en te bepalen wat ik écht graag doe.

 

En wat doe ik echt graag? Emoties en verhalen vastleggen op beeld. Alle soorten emoties. Maar mijn favoriet blijft toch liefde & geluk.
Om mijn focus dus nog meer te leggen op de gelukkigste momenten in mensen hun leven, besloot ik dat ik meer zou moeten zijn dan een foto- of videograaf. Want in alle eerlijkheid, zo zijn er duizenden in de Benelux.

 

Ik wou graag laten zien dat ik ook effectief kan helpen in de organisatie en niet alleen het eindresultaat mooi vastleggen. Na zelf meer dan vijftig huwelijken van alle kalibers te hebben bijgewoond, ben ik er van overtuigd dat ik er toch wel wat van ken.

 

Daarnaast deed het me veel pijn om jonge koppels met fantastische persoonlijkheden, zichzelf te zien wegcijferen voor de wensen van hun familie of vrienden. Ze eindigden uiteindelijk met een mooie bruiloft, maar deze draaide helemaal anders uit dan waar ze origineel van droomden. Ik wou dus duidelijk maken dat de dag waarop je je ja-woord geeft, 200% om jullie draait. Niet om de personen om je heen, helemaal om jullie. Dus doe dan ook enkel waar jullie zin in hebben.

 

Ik begon te schrijven. En ik bleef maar schrijven. Tot ik uiteindelijk op een complete gids van dertig pagina’s kwam. Vol met tips over de dagindeling, het mooiste licht van de dag per seizoen, inspirerende locaties, passende leveranciers, een checklist en veel meer. De ultieme gids die je overzichtelijk helpt met het plannen van de grote dag.

 

Deze is gratis te downloaden via deze link.

 

Veel plezier ermee, en deel hem gerust met personen die het volgens jou kunnen gebruiken!

Reactie schrijven

Commentaren: 0